Субота, 27.04.2024, 07:28
Вітаю Вас Гість | RSS

Наше опитування
Оцініть роботу сайту
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Грудень » 5 » Тиждень початкових класів
19:47
Тиждень початкових класів

«Не забуваймо, що в школі
Дитина не лише навчається,
В школі вона живе»
В. Сухомлинський


      У нашій школі стало вже доброю традицією проводити предметні тижні. Ось і для учнів початкової ланки було організовано тиждень початкових класів, який проходив з  27 листопада по 1 грудня. У цей період кабінети початкової школи були схожі на вулики, де плідно та згуртовано працювали вчителі та учні. Робота під час проведення тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали різні сфери діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дітей.
      Кожен день тижня був присвячений певному предмету.
Урочисте відкриття відбулося на загальношкільній лінійці, де учні були ознайомленні із заходами, які планувались для проведення протягом тижня. А також відбулася зустріч з королевою Знань та принцесами шкільних наук.

 

Перший день  - день «Літературного читання»
В цей день діти залюбки пригадали героїв улюблених казок, із задоволенням розгадували ребуси, доповнювали прислів’я, займалися літературною математикою.

 

Другий день  - день «Української мови»запросив до королівства Граматики. Діти поринули у світ криптограм, метаграм, загадок; збагатили свою творчу уяву та фантазію за допомогою складання розповідей на тему: «Осінь у лісі!»

 

Третій день  - день  « Математики»
Математика – сувора, вимоглива і в той же час весела і жартівлива. Математика була і є першою красунею серед наук. Саме математика є окрасою будь-якої науки, в цьому полягає її естетична цінність. Тому часто чуємо: «Усюди, де число, там краса».Математична творчість сповнена фантазії. А фантазія у математиці - дійовий засіб творчості.
Метою цього дня було  виховання у дітей зацікавленості до математичних завдань,  розв'язування логічних задач з елементами гумору, успішне написання графічного диктанту, а також можливість пограти у дотепні математичні ігри.

   

 

Четвертий день  - день  « Природознавства»
Спілкування з природою завжди було засобом виховання.
Саме з метою виховання правильного та дбайливого ставлення до навколишнього середовища стартував день « Природознавства».
Діти мали змогу розгадати осінній кросворд, підібрати прикмети про осінь, відгадати загадки про природу, пригадати властивості води та явища природи.

   

П'ятий день – день «Підсумки »
Феєрію заходів тижня початкових класів завершило свято « Зустріч Осені  з Зимою ».   Саме в цей день Зима Осені пухову хустину на плечі накинула. А Осінь доручила їй володарювати у нашому краї. 
На завершення свята були підведені підсумки тижня та нагороджені найактивніші учасники подяками та смаколиками.

   

Тиждень початкових класів  закінчився, але не закінчилась клопітка праця вчителя, яка покликана пробудити творчість і пізнання, підтримати інтерес та бажання вчитися, максимально використати те, що так щедро закладено природою. Ми, вчителі, прагнемо зробити нашу школу острівцем людяності і гуманізму, творчості й постійного пошуку.

Переглядів: 547 | Додав: Susly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Корисні сайти
Сайт відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації

Сайти шкіл району
Сайт Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Косенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пищівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Слободороманівської гімназії Сайт Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.