Середа, 24.04.2024, 15:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Наше опитування
Оцініть роботу сайту
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Травень » 27 » Семінар вчителів інформатики
11:57
Семінар вчителів інформатики

22.05.2019 р. на базі Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар вчителів інформатики «Формування інформаційної компетентності на уроках інформатики».

Учасників семінару привітали директор школи Пилипчук О.А. та заступник директора з навчально-виховної роботи Бучинська С.М.. Учні, які виступили зі щирими віршованими побажаннями, запропонували взяти участь у квесті «Знайомство зі школою» під керівництвом заступника директора з виховної роботи Курач Г.О..

 

   Семінар відкрила завідувач РМЦ Сікора О.П., яка обґрунтувала актуальність та перспективність вибраної проблеми. Ольга Павліна окреслила шляхи формування інформаційно-цифрової компетентності учнів на уроках інформатики, ознайомила присутніх з проектом стандарту цифрової компетентності вчителя.

 Під час практичного блоку вчитель інформатики Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Шевчик Тетяна Валентинівна провела урок у 8 класі «Призначення математичних та статистичних функцій у табличному процесорі Excel», поділилася своїми напрацюваннями щодо формування інформаційно-цифрової компетентності учнів на уроках та позакласній роботі з інформатики.

 

 

 З цікавістю учасники семінару слухали виступ учнів-дипломантів ХVІ обласного інтелектуального конкурсу на краще володіння офісними програмами Бобер Наталії (Диплом І ступеня в номінації Microsoft Power Point), Карплюка Олександра (Диплом І ступеня в номінації Microsoft Excel), Синицької Аліни (Диплом ІІ ступеня в номінації Microsoft Access), Правдивої Тамари (Диплом ІІІ ступеня в номінації Microsoft Word), які розповіли про конкурс та представили свої роботи.

Під час методичного калейдоскопу присутні педагоги взяли участь у майстер-класі «Використання мобільно-орієнтованих технологій та можливостей інтерактивної дошки на уроках інформатики», який провів вчитель інформатики Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Опанасюк С.Р. Вони мали змогу попрацювати на платформі Kahoot.it.

 

 По завершенні практичної частини вчителі обмінювалися враженнями, досвідом, відмітили високий рівень підготовки семінару, його практичну спрямованість, висловили слова вдячності всім, хто долучився до проведення семінару.

Джерело: https://osvita-novog.at.ua/news/formuvannja_informacijnoji_kompetentnosti_na_urokakh_informatiki/2019-05-23-2531

Переглядів: 599 | Додав: Susly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Корисні сайти
Сайт відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації

Сайти шкіл району
Сайт Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Косенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пищівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Слободороманівської гімназії Сайт Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.