Четвер, 25.04.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

Наше опитування
Оцініть роботу сайту
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 2 » Досягнення педагогічного колективу школи
11:13
Досягнення педагогічного колективу школи

         Напередодні нового 2016-2017 навчального року освітяни району зустрілися на традиційній серпневій конференції, аби підбити підсумки зробленого та поставити завдання на перспективу.

          За результативну діяльність в освітянській галузі було нагороджено вчителів Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    Ясіневич Ганна Йосипівна нагороджена Грамотою управління освіти і науки Житомирської ОДА за досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, виявлення і підтримку творчо обдарованих дітей, активне впровадження інноваційних технологій.

    Вовк Юлія Адольфівна нагороджена Грамотою відділу освіти Новоград-Волинської РДА за значну роботу по організації позакласної роботи з учнями та підготовку їх до участі в районній олімпіаді 2015-2016 н.р та Подякою від Новоград-Волинської РДА за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм у справі навчання і виховання учнівської молоді, значні досягнення та результативність у роботі з обдарованими дітьми.

    Бучинська Світлана Миколаївна отримала Посвідчення вчителя зарубіжної літератури, згідно якого занесена до Книги пошани "Гордість освіти Новоград-Волинського району" за вагомий внесок у розвиток освітянської галузі.

   Марчевська Оксана Олександрівна нагороджена Грамотою відділу освіти Новоград-Волинської РДА за змістовну плідну роботу з розвитку інтелектуально-творчих здібностей учнів, особистий внесок в удосконалення навчально-виховного процесу, впровадження інноваційних технологій.

    Грамотою відділу освіти Новоград-Волинської  РДА нагороджено Суслівську ЗОШ І-ІІІ ступенів за ІІ місце серед ЗОШ І-ІІІ ступенів за підсумками районного та обласного етапів Всеукраїнських предметних олімпіад, конкурсів-захистів МАН України у 2015-2016 н.р.

    Грамотою відділу освіти Новоград-Волинської  РДА нагороджено Суслівську ЗОШ І-ІІІ ст. за ІІ місце серед ЗОШ І-ІІІ ст. відповідно до результатів моніторингу діяльності загальноосвітніх навчальних закладів у 2015-2016 н.р. та вагомий внесок у справу становлення і розбудови системи освіти району.

    Грамотою відділу освіти Новоград-Волинської  РДА нагородження табір Суслівської ЗОШ І-ІІІ ст. "Білі вітрила" за І місце в організації та проведенні літньої оздоровчої кампанії 2016 року.

Переглядів: 569 | Додав: Susly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні сайти
Сайт відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації

Сайти шкіл району
Сайт Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Косенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пищівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Слободороманівської гімназії Сайт Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.