П`ятниця, 19.04.2024, 00:36
Вітаю Вас Гість | RSS

Наше опитування
Оцініть роботу сайту
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Лютий » 23 » Засідання методичної комісії вчителів початкових класів Суслівського освітнього округу
12:56
Засідання методичної комісії вчителів початкових класів Суслівського освітнього округу

 

18 лютого на базі Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшло засідання методичної комісії вчителів початкових класів Суслівського освітнього округу на тему: «Методика  роботи над словниковими словами з погляду текстоцентричної технології навчання». На засіданні були присутні голова Ради Суслівського освітнього округу Пилипчук О.А., голова координаційно-методичної ради освітнього округу Бучинська С.М., голова МК вчителів початкових класів освітнього округу Деркач І.В., вчителі початкових класів шкіл округу.

 

    Деркач І.В. познайомила присутніх з планом роботи засідання та колом визначених питань для виступів та обговорення. З аналізом методики роботи над словниковими словами виступила вчитель Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Чайковська Н.А. Використовуючи електронну презентацію, вчитель розповіла про етапи роботи над словниковими словами, навела приклади форм роботи  на кожному етапі. Наталія Анатоліївна поділилася власним досвідом роботи з даного питання, ілюструючи виступ фотографіями фрагментів уроків.

     

По питанню «Формування та збереження здоров’язберігаючої компетентності учителя» виступила голова МК вчителів початкових класів шкіл Суслівського освітнього округу Деркач І.В. У своєму виступі Ірина Володимирівна розповіла про систему факторів, що впливають на здоров’я людини, про стреси, процес управління стресом, про попередження та можливі шляхи подолання стресів. Вона познайомила вчителів з порадами щодо зменшення впливу стресу на людину. 

Присутні переглянули відеофільм на тему: «Звільнення від страхів, депресій, стресів…» Проведене анкетування допомогло кожному з присутніх визначити рівень тривожності та стресовості, а також розглянути можливі шляхи подолання ситуації, що склалася. Потім за круглим столом  пройшло обговорення виступів доповідачів. 

     З заключним словом до присутніх звернувся голова Ради освітнього округу, директор Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Пилипчук О.А. Він відмітив гарну підготовку засідання, актуальність розглянутих питань та змістовність виступів вчителів.   

Переглядів: 480 | Додав: Susly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Корисні сайти
Сайт відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації

Сайти шкіл району
Сайт Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Косенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пищівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Слободороманівської гімназії Сайт Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.