П`ятниця, 29.03.2024, 11:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Наше опитування
Оцініть роботу сайту
Всього відповідей: 24
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Вересень » 9 » День Знань!
18:24
День Знань!

     1 вересня в нашій школі відбулася урочиста лінійка з нагоди святкування Дня знань, продзвенів перший дзвоник, розпочався  новий навчальний рік,  який  відкриває для наших учнів нові, осяйні і нелегкі дороги – дороги до знань, до нових звершень і досягнень. Гарні, святково вбрані, сяючі посмішками наші учні сповнені ентузіазму та нових сил переступили поріг школи .

   Особливим і, безперечно, визначальним у житті він став для наших дорогих першокласників, які вперше переступлили поріг школи. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього почався для них  незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до чаруючої країни знань.

    Класовод - Світлана Миколаївна Лібега -  з щирим серцем, наповненим радістю та любов'ю прийнялиа своїх першокласників і буде щедро ділитися своїми знаннями, віддавати кожному учневі частинку своєї душі, плекати освічених громадян та справжніх патріотів нашої держави.
 
   Не менш важливим цей навчальний рік буде для одинадцятикласників, для яких цей рік буде складним і вирішальним, доведеться обирати професійну стезю та втілювати отримані знання в реальному житті, починати свій самостійний шлях успішної дорослої людини та достойного громадянина нашої країни.
 
 
    Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
   З нагоди свята бажаємо вам незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, пізнання світу!
Зі святом вас усіх – із Днем знань. З початком нового навчального року!
Переглядів: 454 | Додав: Susly | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Корисні сайти
Сайт відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації

Сайти шкіл району
Сайт Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Косенівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пищівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сайт Слободороманівської гімназії Сайт Токарівської ЗОШ І-ІІІ ст.